adresë rr. Skupi, 1000 Shkup, Maqedoni tel-fax +38923095227
+38970226543
email hotelportalskopje@hotmail.com

I mirëpritur

Hotel Portal është vend i rehatshëm dhe modern i vendosur pranë lumit Vardar në afërsi të Spitalit Sistina, vetëm 3km larg qendrës së Shkupit.

Hoteli ka enterier të ngrohtë, artistik dhe në të njëjtën kohë funksional. Ofron dhoma dhe apartamente luksoze të cilat janë me ajër të kondicionuar, kanë satelit TV, dhe wierless internet lidhje.

Restoranti i ofron të gjitha llojet e pijeve alkoolike dhe joalkoolike, meze, parahaje të ngrohta dhe të ftohta.