adresë rr. Skupi, 1000 Shkup, Maqedoni tel-fax +38923095227
+38970226543
email hotelportalskopje@hotmail.com

Hoteli Portal është vend i rehatshëm dhe modern i vendosur pranë lumit Vardar në afërsi të Spitalit Sistina, vetëm 3km larg qendrës së Shkupit.