adresë rr. Skupi, 1000 Shkup, Maqedoni tel-fax +38923095227
+38970226543
email hotelportalskopje@hotmail.com

Dhoma dhe Apartamente

Apartament të madh (130 m2) Kliko për ta zmadhuar çmim: 150eu
Apartament (30 m2) Kliko për ta zmadhuar Për 1: 40eu Për 2: 51eu Për qëndrim të shkurtër : 30eu
Dhomë (25 m2) Kliko për ta zmadhuar Për 1: 40eu Për 2: 51eu Për qëndrim të shkurtër : 30eu