адреса ул. Скупи, 1000 Скопје, Македонија тел-факс +38923095227
+38970226543
email hotelportalskopje@hotmail.com

Добредојдовте

Хотел Портал е удобно и модерно место сместено покрај кејот на реката Вардар до болницата Систина.

Оддалечен е на само 3км од центарот на Скопје. Хотелот е во топол, уметнички и воедно функционален ентериер. Нуди луксузно уредени соби и апартмани кои што се климатизирани, имаат сателитска ТV, безжична интернет конекција.

Ресторан-барот располага со секаков вид алкохолни и безалкохолни пијалоци, закуски, топли и ладни предјадења.