адреса ул. Скупи, 1000 Скопје, Македонија тел-факс +38923095227
+38970226543
email hotelportalskopje@hotmail.com

Хотелот Портал е удобно и модерно место сместено покрај кејот на реката Вардар до болницата Систина.