адреса ул. Скупи, 1000 Скопје, Македонија тел-факс +38923095227
+38970226543
email hotelportalskopje@hotmail.com

Соби и Апартмани

Г. Апартман (130 m2) Стисни за да зголемиш Цена: 150eu
Апартман (30 m2) Стисни за да зголемиш Преноќување за 1: 40eu Преноќување за 2: 51eu За дневен одмор : 30eu
Соба (25 m2) Стисни за да зголемиш Преноќување за 1: 40eu Преноќување за 2: 51eu За дневен одмор : 30eu